For udstillere på Tidens Kunst

Kimbrernes Y´s Men´s Club, Aars inviterer til kunstmesse i Aars.

Ønsker I at deltage på vores Kunstmesse sammen med en række andre spændende kunstnere, så kommer her mere information.

Messen præsenterer 85 udstillere fordelt på 2400 kvm i Messecenter Vesthimmerland med udstilling og salg af alt fra malerier, skulpturer, keramik, stenkunst til smykker, trækunst, stentøj og meget mere.
Alle udstillere må kun sælge egne værker samt reklamere for sin egen kunst.

Man kan frit søge om at deltage på Kunstmessen, hvorefter man bliver inviteret til at deltage som udstiller. Udvælgelse af årets udstillere sker efter "først til mølle" princippet.

Vi tilbyder en stand med gode lysforhold, væg og gulvplads til din udstilling, en god og hyggelig kollegial stemning blandt udstillerne.

Udover standlejen donerer alle udstillere et af sine værker eller en kontant donation på minimum kr. 500,- til Kunst messen. De donerede værker vil være gevinster i Kunstmessens tombola.

Vi forventer, at du gennem nogle år, har fået en del udstillingserfaring fra andre kunstudstillinger, samt at du ikke opbygger en salgsbod med brugskunst og andet uvedkommende.

Tidens Kunst plakat 2024

Brug gerne vores plakat på jeres hjemmeside / facebook m.m. så vi kan få 3 hyggelige dage i Aars til årets kunstmesse 2024.